Thursday, May 18, 2006

En förnedring av Guds nåde

Igår när jag satt på eftermiddagskvisten och drack en kopp thé var det något som slog mig. Vad vore den allra värsta förnedringen man skulle kunna råka ut för?

Tänk Dig en vettvilling som vandrar in på en restaurang där Du sitter. Han mejar ned allihopa men spar Dig, så när som på Dina armar och ben som han skjuter sönder och samman så att Du blir invalid, och ett av Dina ögon som han fimpar i.

Här kunde det vara slut. Men FN:s säkerhetsråd beslutar om ett enhälligt hyllande av denne man, och alla länder sluter unisont upp i propaganda mot Dig. Du hamnar på FN:s lista för avskyvärda individer. Kvällstidningarna rapporterar konstant om Dina förehavanden och två grupper av ynglingar står utanför Ditt fönster - en som hånar dig för Din larvighet och en annan grupp vänsteraktivister som skanderar slagord mot Din patriarkalitet och att man bör bränna ned Ditt hus.

De stora tidningarna försöker få Dig att begå självmord, och har en stående spalt om Dig varje dag. När Du till sist gör det, ordnar man en gala för att fira att Du knäcktes. Pengarna från detta evenemang går oavkortat till att upprätta ett system för vägtullar i alla större svenska städer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home