Sunday, June 25, 2006

Bosse Ringholm

Det finns människor man inte kan lita på. Och människor som är än värre, människor som rentav borde sitta inspärrade i preventivt syfte. En sådan man är Bosse Ringholm. När han tillträdde var det få som trodde att han skulle bli annat än en knähund till Göran Persson, men efter ett tag börjar man ju undra. Är Du inte överens med mig om det obehagliga i att han styrt rikets finanser, nu är vice statsminister och till råga på allt åker i samma bil som Vår Majestät?

Eftersom det dock inte finns mycket avhemligat material att gå på, kan jag bara rekommendera Er att jämföra en bild av denne man och den fiktive kejsaren i Stjärnornas Krig, Palpatin. Båda har obehagliga fårade ansikten, och gör gester som tyder på yttersta maktfullkomlighet:



5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bosse Ringholm har upprört mig från dag ett. Alltså en sosse i beslutsfattande ställning som är så in i norden överjävlig och dum! Klart man inte står ut.

avskeda honom!

1:45 AM  
Blogger puterman said...

Jag tror inte att någon levande människa har makt att avsätta Bosse Ringholm, utan endast Gud Fader i himmelen där ovan. Eventuellt får Bosse själv nog och avgår. Eller så utmanas han på duell av Lars Leijonborg, som om han har en bra dag skulle kunna tänkas vinna.

1:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

Bosse mot Lasse - lite som Nikademus mot Lord Wood. Skrämmande!

7:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

The party finds som gold.

11:09 PM  
Blogger puterman said...

An encounter!

11:33 AM  

Post a Comment

<< Home